Politik om cookies

Vi, på tivoli.casino (“selskabet”, “vi” eller “os”), respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte vores brugeres (“bruger” eller “du”) privatliv. Den dataansvarlige er Capital Office Ltd. Kontakt kan ske via e-mail til support@tivoli.casino.

Vi har udarbejdet denne fortrolighedspolitik for at informere dig om, hvordan vi administrerer, indsamler og bruger dine oplysninger gennem din brug af vores websteder, som giver oplysninger om casinospil og spilleindustrien (samlet: “tjenesterne”).

Vi opfordrer dig til at læse fortrolighedspolitikken omhyggeligt og bruge den til at træffe informerede beslutninger. Du har ret til at klage til din gældende databeskyttelsesmyndighed, men kontakt os venligst i første omgang, hvis du har nogen bekymringer. I denne fortrolighedspolitik kan du læse om:

Typer af oplysninger, som vi indsamler

  • Cookies
  • Hvordan vi bruger de oplysninger, vi indsamler
  • Hvem vi deler oplysningerne med
  • Hvor længe vi opbevarer de oplysninger, vi indsamler
  • Hvordan beskytter vi dine oplysninger
  • Mindreårige
  • Hvordan du kontakter os

Hvilken type oplysninger vi indsamler

Den første type oplysninger er ikke-identificerede og ikke-identificerbare oplysninger om en eller flere brugere, som kan stilles til rådighed eller indsamles via din brug af tjenesterne og interaktion med webstedet (“ikke-personlige oplysninger”). Vi er ikke i stand til at identificere brugeren ud fra de indsamlede ikke-personlige oplysninger.

For at forbedre Tjenesternes funktionalitet og give dig en bedre brugeroplevelse indsamler vi tekniske oplysninger, der overføres af din computer (ved hjælp af analytiske cookies fra tredjeparter), herunder visse software- og hardwareoplysninger (f.eks. den type browser og det operativsystem, som din enhed anvender, sprogpræferencer, adgangstid og domænenavnet på det websted, hvorfra du har linket til Tjenesterne osv.)

Vi indsamler også oplysninger om din brug af Tjenesterne, f.eks. brugeraktivitet (f.eks. viste sider, den tid, der bruges på bestemte sider, online browsing, klik, handlinger m.m.). Disse oplysninger indsamles bl.a. til forsknings- og analyseformål om din brug af Tjenesterne.

Vi samler, anonymiserer eller afidentificerer de oplysninger, der indsamles af tjenesterne eller på anden vis, således at oplysningerne ikke i sig selv kan identificere dig personligt. Vores brug og videregivelse af sådanne aggregerede eller afidentificerede oplysninger er ikke underlagt nogen begrænsninger i henhold til denne privatlivspolitik, og vi kan videregive dem til andre uden begrænsning og til ethvert formål.

Den anden type oplysninger er individuelt identificerbare oplysninger, dvs. oplysninger, der identificerer en person eller som med rimelig indsats kan identificere en person (“personlige oplysninger”). Disse kan indsamles, når du abonnerer på vores e-mail-nyhedsbreve ved at give os din e-mail-adresse på webstedet, eller når du skriver en kommentar med dit navn og din e-mail-adresse som svar på en af vores nyheder.

Vi kan også indsamle nogle af dine personlige oplysninger, hvis du bruger vores “Live Chat”-funktion på webstedet, afhængigt af det niveau af oplysninger, du giver, og arten af din forespørgsel. Vi kan også indsamle oplysninger som dit navn, din e-mailadresse og dine interesser/præferencer, hvis du registrerer dig på vores medlemsside og indsender dine præferencer.

Vi kan også indsamle specifikke typer af forbindelsesoplysninger og oplysninger om din enhed og hardware, f.eks. IP-adresser.

Hvis vi kombinerer personlige oplysninger med ikke-personlige oplysninger, vil de kombinerede oplysninger blive behandlet som personlige oplysninger, så længe de forbliver kombineret.

Cookies

Vi bruger cookies og andre teknologier eller metoder til webanalyse til at indsamle, gemme og spore visse oplysninger i forbindelse med dit besøg på og din aktivitet gennem tjenesterne.

En cookie er et stykke data, der er gemt på din computer og indeholder oplysninger om din adgang til webstedet. Vi og vores betroede partnere kan bruge sådanne cookies til forskellige formål. Disse formål omfatter at give dig mulighed for at navigere effektivt mellem siderne, muliggøre automatisk aktivering af visse funktioner, huske dine præferencer og gøre interaktionen mellem dig og vores Tjenester hurtigere og nemmere.

Vores websted bruger forskellige typer cookies: (i) “sessionscookies”, som kun gemmes midlertidigt under en browsersession for at muliggøre normal brug af systemet og slettes fra din enhed, når browseren lukkes; (ii) “permanente cookies”, som kun læses af vores websted, gemmes på din computer i en bestemt periode og slettes ikke, når browseren lukkes. Sådanne cookies anvendes, når vi har brug for at vide, hvem du er, for at kunne gentage besøg; iii) “tredjepartscookies”, som sættes af andre websteder, f.eks. af tredjepartsanalysefirmaer, der overvåger og analyserer din adgang til og interaktion med vores websted. Eksempler på sådanne tredjepartsanalyseudbydere omfatter Google, VWO, Hotjar og Clicky.

Du kan fjerne cookies ved at følge instruktionerne i din webbrowser; men hvis du vælger at deaktivere cookies, kan det være, at nogle funktioner i vores tjeneste ikke fungerer korrekt, og din onlineoplevelse kan være begrænset. For yderligere oplysninger om cookies og om, hvordan man deaktiverer cookies, anbefaler vi følgende websted: www.allaboutcookies.org

Derudover kan vores websted køre widgets, beacons og andre teknologier, som hovedsagelig indsamler ikke-personlige oplysninger i forbindelse med dine browsing-tendenser. Vi bruger sådanne teknologier til rutinemæssig drift, herunder til indsamling af statistiske data om din brug af vores tjeneste og for at tilpasse tjenesten til dine personlige præferencer. De oplysninger, der indsamles via sådanne sporingsteknologier af tredjeparter på vores vegne, hjælper med at levere tekniske diagnoser og analytiske værktøjer.

Hvordan vi bruger de oplysninger, vi indsamler

Vi vil kun bruge dine personoplysninger, når loven tillader det. Vi vil oftest bruge dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

  • Når det er nødvendigt for vores legitime interesser (eller en tredjeparts interesser), og dine interesser og grundlæggende rettigheder ikke går forud for disse interesser
  • Når du har givet os dit specifikke samtykke til behandling af dine personoplysninger som retsgrundlag. Vi vil altid indhente dit samtykke, før vi sender direkte markedsføringskommunikation fra tredjepart til dig via e-mail. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til markedsføring tilbage ved at kontakte os.
  • Vi bruger personlige oplysninger på de måder, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Ud over de formål, der er nævnt ovenfor, bruges de oplysninger, vi indsamler, som kan omfatte dine personlige oplysninger, til følgende legitime interesser og formål (uden at tilsidesætte dine interesser og grundlæggende rettigheder):

For at levere vores tjenester (f.eks. give dig mulighed for at dele og sende brugerindhold, følge andre brugeres delte indhold osv;)
For at kommunikere med dig og svare dig, hvis du har en forespørgsel vedrørende oplysninger på webstedet, og for at holde dig orienteret om vores seneste opdateringer og e-mail-nyhedsbreve;
Til at yde support og fejlfinding på vores tjenester;
Til at udvikle vores virksomhed og informere vores forretningsstrategi
give dig oplysninger om dit medlemskab i vores medlemsområde
Den type personlige oplysninger, der indsamles, og de formål, der er anført ovenfor, er nødvendige for vores legitime interesser (for at udvikle vores produkter og tjenester, udvikle vores forretning, undersøge, hvordan besøgende bruger vores tjenester og informere vores markedsføringsstrategi).
Vi bruger ikke-personlige oplysninger til analytiske formål:

Til at foretage anonyme analyser for at forbedre og tilpasse vores tjenester til dine behov og interesser;
Til at teste ændringer af tjenesterne og foretage forbedringer af deres funktionalitet.
Deling af personlige oplysninger
Vi handler, sælger eller deler ikke dine personlige oplysninger med tredjepart, undtagen som anført i denne privatlivspolitik. Ud over de forskellige anvendelser, der er anført ovenfor, kan vi overføre eller videregive personlige oplysninger til andre tredjeparter som anført nedenfor:

Selskaber i samme koncern som den dataansvarlige.

Tredjepartsvirksomheder er nævnt ovenfor med henblik på analyseformål og hjemmesidens ydeevne. Disse data er ikke-identificerbare personoplysninger og anonymiseret i forhold til IP-adresser for besøgende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”). Eksterne tredjeparter kan også omfatte udbydere af markedsføringstjenester, der gør det muligt for os at kommunikere med dig via e-mail (f.eks. udsendelse af vores månedlige nyhedsbreve).
Tredjeparter i forbindelse med overtagelse, salg eller fusion af virksomheden, forretningen eller dens aktiver i forhold til potentielle købere og/eller sælgere eller i forbindelse med en virksomhedsomstrukturering.
Andre tredjeparter, der leverer markedsføringstjenester, som understøtter webstedets ydeevne
Vi sikrer, at alle tredjeparter har foranstaltninger på plads for at beskytte sikkerheden af dine personlige oplysninger og behandle dem i overensstemmelse med loven. Vi tillader ikke vores tredjepartstjenesteudbydere at bruge dine personlige oplysninger til deres egne formål og tillader dem kun at behandle dine personlige oplysninger til specifikke formål og i overensstemmelse med vores instruktioner.

Vi kan videregive personlige oplysninger eller oplysninger, som du har indsendt via tjenesten, hvis vi i god tro mener, at videregivelse af sådanne oplysninger er nyttigt eller rimeligt nødvendigt for at: (i) overholde gældende lovgivning, regler, juridiske procedurer eller statslige anmodninger; (ii) undersøge, opdage, forhindre eller træffe foranstaltninger vedrørende ulovlige aktiviteter eller andre forseelser, formodet svindel eller sikkerhedsproblemer; (iii) etablere eller udøve vores rettigheder for at forsvare os mod juridiske krav; (iv) forhindre skade på vores, vores brugeres, din egen eller en tredjeparts rettigheder, ejendom eller sikkerhed; eller (v) med henblik på samarbejde med retshåndhævende myndigheder.

Indsamling af oplysninger fra tredjepart

Vær opmærksom på, at denne fortrolighedspolitik ikke gælder for tredjeparters websteder, tjenester eller applikationer, selv om de er tilgængelige, kan downloades eller på anden måde distribueres via tjenesterne. Du bør altid gennemgå deres privatlivspraksis omhyggeligt, før du giver personlige oplysninger til sådanne tredjeparter.

Du påtager dig bevidst og frivilligt alle risici ved at bruge tredjeparters websteder, tjenester eller applikationer.

Hvordan beskytter og overfører vi dine oplysninger?

Vi er meget omhyggelige med at implementere og vedligeholde sikkerheden i forbindelse med tjenesterne og dine oplysninger. Vi anvender procedurer og politikker, der er standard i branchen, for at sikre sikkerheden af vores brugeres oplysninger og forhindre uautoriseret brug af sådanne oplysninger, herunder ved at bruge SSL-teknologi (Secure Socket Layer) til at gøre dette.

Da vi opererer globalt, kan det være nødvendigt at overføre dine personlige oplysninger til lande uden for Den Europæiske Union. Databeskyttelses- og andre love i disse lande er muligvis ikke lige så omfattende som i EU – i disse tilfælde vil vi tage skridt til at sikre, at dine Personlige oplysninger får samme beskyttelsesniveau. Disse omfatter følgende:

Når vi bruger visse tjenesteudbydere, kan vi vedtage specifikke kontrakter, der er godkendt af Europa-Kommissionen, og som giver Personoplysninger den samme beskyttelse, som de har i Europa.

Vi overfører kun dine personlige oplysninger til lande, som Europa-Kommissionen har vurderet, at de giver et passende beskyttelsesniveau for personlige oplysninger.

Når vi bruger tjenesteudbydere i USA, kan vi overføre data til dem, hvis de har underskrevet Privacy Shield, som kræver, at de tilbyder samme beskyttelse af personoplysninger, der deles mellem Europa og USA.

Hvis du føler, at dit privatliv ikke er blevet behandlet i overensstemmelse med vores politik, eller hvis nogen person har forsøgt at misbruge vores tjenester eller har handlet på en upassende måde, bedes du kontakte os direkte på support@tivoli.casino.

Vi har indført foranstaltninger til håndtering af ethvert brud på persondata, som vi har mistanke om, og vi vil informere dig og enhver relevant tilsynsmyndighed om et brud, hvor vi er forpligtet til det, i overensstemmelse med loven.

Hvor længe opbevarer vi de oplysninger, vi indsamler?

Vi værdsætter dit privatliv og din kontrol over dine personlige oplysninger, og derfor kan du til enhver tid anmode om at ændre og opdatere dem ved at sende en e-mail til os på support@tivoli.casino . Du kan også anmode om, at vi retter fejl, eller at vi sletter dine personlige oplysninger (bortset fra data, som vi er forpligtet til at opbevare i henhold til gældende lovgivning) ved at sende os en e-mail.

Bemærk venligst, at medmindre du instruerer os om andet, opbevarer vi oplysningerne i overensstemmelse med vores opbevaringspolitik, som du kan anmode om hos os. Perioden for opbevaring af dine personlige oplysninger afvejes altid i forhold til mængden, arten og følsomheden af de indsamlede personlige oplysninger, den potentielle risiko for skade som følge af uautoriseret brug eller videregivelse af dine personlige oplysninger, de formål, som vi behandler dine personlige oplysninger til, og om disse formål kan opnås på anden vis, samt de relevante lovkrav. Vi bestræber os på at rette, supplere eller fjerne ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger straks, når vi bliver opmærksomme på en sådan fejl eller unøjagtighed.

Derudover har du følgende rettigheder med hensyn til dine personlige oplysninger:

  • Anmodning om adgang til dine personlige oplysninger.
  • Anmodning om rettelse af dine personlige oplysninger.
  • Anmodning om overførsel af dine personoplysninger.
  • Gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.
  • Anmodning om sletning af dine personoplysninger.
  • Anmodning om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.
  • Ret til at tilbagekalde samtykke.

Virksomhedstransaktion

Vi kan dele Oplysninger, herunder Personoplysninger, i tilfælde af en virksomhedstransaktion (f.eks. salg af en væsentlig del af vores virksomhed, fusion, konsolidering eller salg af et aktiv eller overdragelse i driften heraf) af virksomheden. I tilfælde af ovenstående vil den overtagende virksomhed eller erhververen overtage de rettigheder og forpligtelser, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Datasikkerhed

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data ved et uheld går tabt, bruges eller får uautoriseret adgang, ændres eller offentliggøres. Desuden begrænser vi adgangen til dine personoplysninger til de medarbejdere, agenter, kontrahenter og andre tredjeparter, som har et forretningsmæssigt behov for at vide det. De vil kun behandle dine personoplysninger efter vores anvisninger, og de er underlagt en tavshedspligt.

Vi har indført procedurer til håndtering af enhver formodet overtrædelse af persondata og vil underrette dig og enhver gældende tilsynsmyndighed om en overtrædelse, hvis vi er juridisk forpligtet til at gøre det.

Dine juridiske rettigheder

Under visse omstændigheder har du rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen i forbindelse med dine personoplysninger:

  • Du kan anmode om adgang til dine personoplysninger.
  • Anmodning om rettelse af dine personlige oplysninger.
  • Anmodning om overførsel af dine personlige oplysninger.
  • gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.
  • anmode om sletning af dine personoplysninger.
  • Anmodning om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.
  • Ret til at tilbagekalde samtykke.
  • Hvis du ønsker at udøve nogen af de rettigheder, der er anført ovenfor, bedes du kontakte os.

DER KRÆVES NORMALT IKKE NOGET GEBYR

Du skal ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personoplysninger (eller for at udøve nogen af de andre rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er klart ubegrundet, gentagende eller overdreven. Alternativt kan vi nægte at efterkomme din anmodning under disse omstændigheder.

HVAD VI KAN HAVE BRUG FOR FRA DIG

Vi kan være nødt til at anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre din ret til at få adgang til dine personoplysninger (eller til at udøve en af dine andre rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personoplysninger ikke videregives til en person, der ikke har ret til at modtage dem. Vi kan også kontakte dig for at bede dig om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning for at fremskynde vores svar.

TIDSFRIST FOR AT SVARE

Vi forsøger at svare på alle legitime anmodninger inden for en måned. Lejlighedsvis kan det tage os længere tid end en måned, hvis din anmodning er særlig kompleks, eller hvis du har fremsat flere anmodninger. I så fald giver vi dig besked og holder dig opdateret.

Mindreårige

Tjenesterne er ikke beregnet til brugere under 18 år. Hvis du er under 18 år, bør du ikke bruge Tjenesterne eller give os nogen personlige oplysninger.

Vi forbeholder os retten til at få adgang til og verificere alle personlige oplysninger, der er indsamlet fra dig. I tilfælde af at vi bliver opmærksomme på, at en bruger under 18 år har delt oplysninger, vil vi kassere sådanne oplysninger. Hvis du har nogen grund til at tro, at en mindreårig har delt oplysninger med os, bedes du kontakte os på support@tivoli.casino .

Opdateringer

Vi kan revidere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden efter eget skøn, og den mest aktuelle version vil altid blive offentliggjort på vores websted (som afspejlet i overskriften “Senest revideret”).

Tidsbegrænsning for at reagere

Vi tilstræber at svare på alle legitime anmodninger inden for en måned, hvis du ønsker at udøve dine rettigheder. Der kræves intet gebyr for at udøve dine rettigheder med hensyn til de personlige oplysninger, som vi indsamler. Vi forbeholder os dog ret til at opkræve et rimeligt gebyr, hvis vi mener, at din anmodning er overdreven, ubegrundet eller af gentagende karakter, og kan under sådanne omstændigheder nægte at efterkomme din anmodning. Vi vil underrette dig, hvis din anmodning er kompleks og kræver mere end 1 måned for at give et svar. Vi vil bestræbe os på at holde dig opdateret.

Sådan kontakter du os

Hvis du har generelle spørgsmål om tjenesterne eller de oplysninger, som vi indsamler om dig, og hvordan vi bruger dem, bedes du kontakte os på support@tivoli.casino. Du kan finde flere oplysninger på vores kontaktside